Joi, 20 mai 2021, vă invităm la o nouă întâlnire online din seria „Achtung Literatur!“, cu scriitorul Arno Strobel, autor a peste 20 de thrillere psihologice devenite bestseller-uri internaționale.

          Arno Strobel va prezenta romanul Offline, recent publicat și în limba română la editura Lebăda Neagră, din care va citi live scurte fragmente.

           Thriller-ul este bazat pe un scenariu care explorează o situație limită: ceea ce începe ca o „călătorie de detoxifiere digitală” - cinci zile fără telefon, fără internet, o evadare din stresul digital, pe muntele Watzmann – se transformă rapid pentru un grup de 11 tineri într-un adevărat coșmar. Pentru că sunt offline nu pot cere ajutorul nimănui.
Un roman foarte captivant cu final imprevizibil.

Participă: Arno Strobel – scriitor // Adrian Christescu – directorul Editurii Lebăda Neagră // Mariana Bărbulescu - traducătoare
Moderator: Alexander Rubel - directorul Centrului Cultural German Iași
Organizatori: Centrul Cultural German Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași

Parteneri: Goethe-Institut, Institutul pentru Cultură și Istorie Germană a Europei de Sud-Est (IKGS München), Editura Lebăda Neagră, Universitatea Humbold din Berlin și Büchercafé Erasmus.

          Discuția va avea loc în limba germană și va fi tradusă în limba română de Ana Pălimariu, lect. dr. la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași.

          Evenimentul va putea fi urmărit live pe paginile de Facebook: Centrul Cultural German Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

          Înregistrarea va fi disponibilă ulterior pe YouTube: http://bit.ly/Centrul-Cultural-German-Iasi.

          Vă invităm să participați la discuție, adresând întrebări sau comentarii în chat pe durata evenimentului live.

--------------------------------
          „Achtung Literatur!” este o mini-serie de întâlniri online cu autori din Germania, organizate de Centrul Cultural German Iași și Muzeul Național al Literaturii Române Iași, în parteneriat cu Institutul pentru Cultură și Istorie Germană a Europei de Sud-Est (IKGS München). Iubitorii de literatură vor avea posibilitatea de a descoperi romane recent publicate în Germania sau România și de a dialoga cu autorii acestora.

 
          Accesați linkul de mai jos pentru a urmări întregul eveniment:
 
on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.