Vineri, 12 mai 2023. începând cu ora 18:00, vă așteptăm în Atrium Palas Mall la întâlnirea cu autorul Adrian Christescu, la evenimentului lansării volumului ”Second Life”.

 

         Adrian Christescu s‑a născut în 1968 la Târgu Mureș. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din Iași (1988‑1993) și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004‑2008). Din 1992 a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iași (2006‑2007), după care și‑a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași. Este autorul romanului‑thriller Destinul lupului singuratic (cea mai vândută carte a editurii Adenium în 2015), al volumului de teatru Dragoste și spațiu locativ (Adenium, 2017) și a tradus din limba maghiară Orașul visurilor de Ildikó Judith Jung.
 
          Poate că tocmai ai trecut pe lângă personajul central al romanului, inginerul Andrei Banciu, un bărbat încă tânăr, profesionist, modest și cuviincios, stângaci și vulnerabil în relația cu viața, aparent lipsit de carismă și înfricoșat de propria-i nefericire asumată, resemnat în fața nenorocului. Dar… Mecanismul politic și social complex, demontat cu migală și înfățișat captivant în tușe clare, fără menajamente, exagerări sau simpatii mărturisite, este omniprezent în România. Pe protagoniști îi știm (sau nu?!), aleși sau numiți, angrenați de peste treizeci de ani în aceeași dispută asiduă pentru câștigarea competiției vieții publice în orice mod...
Prins neașteptat într-o astfel de confruntare, Andrei Banciu trebuie să-și hotărască drumul, mai ales când miza devine uriașă.
 
https://www.facebook.com/events/772535140921920/?ref=newsfeed
on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.