în stoc

eBook Omul Șoaptă - Alex North

Omul Șoaptă: THRILLER TRADUS ÎN PESTE 30 DE LIMBI

BESTSELLER NEW YORK TIMES

CARTEA ANULUI POTRIVIT GUARDIAN

BESTSELLER SUNDAY TIMES

„Înfiorător. Cu drepturile cinematografice vândute la Hollywood, Alfred Hitchcock ar fi savurat fiecare clipă înfricoșătoare.” (Daily Mail)

„O tentă înfiorătoare de supranatural, combinată cu o amenințare înspăimântătoare din partea monștrilor cât se poate de umani.” (Sunday Mirror)

 

33,85 RON
Links
33,85 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Decembrie 2020
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Ana Magdalena Petraru, Speranța Doboș
Public
Publicul larg
Pagini
440
Conținut ilustrativ
Nu
ISBN
978-606-9682-07-4
ISBN pdf
978-606-9682-08-1
ISBN ePub
978-606-9682-09-8

După moartea neașteptată a soției sale, Tom Kennedy crede că un nou început îi va ajuta pe el și pe fiul său, Jake, să se vindece. Un nou început, o casă nouă, un oraș nou. Featherbank. Dar orășelul are un trecut întunecat. Cu 20 de ani în urmă, un criminal în serie a răpit și a ucis cinci localnici. Până când a fost prins în cele din urmă, Frank Carter a fost supranumit „Omul Șoaptă”, deoarece își ademenea victimele șoptindu-le noaptea la fereastră. La scurt timp după ce Tom și Jake se instalează în noua lor casă, un băiat dispare. Dispariția lui e tulburător de asemănătoare cu crimele lui Frank Carter, retrezind vechile zvonuri potrivit cărora acesta ar fi avut un complice. Acum, detectivii Amanda Beck și Pete Willis trebuie să-l găsească pe băiat înainte să fie prea târziu, chiar dacă asta înseamnă că Pete trebuie să-și reviziteze marele dușman la închisoare: Omul Șoaptă. Iar apoi Jake începe să se comporte ciudat. Aude șoapte la fereastră...

„Mai întâi este bizar. Apoi este înfricoșător. Apoi este terifiant. Și apoi… ei bine, dragă cititorule, continuă pe propriul tău risc. Un thriller ambițios, profund satisfăcător – un amestec fără sudură între Harlan Coben, Stephen King și Thomas Harris.” (A.J. Finn, autor al The Woman in the Window, bestsellerul anului 2018 desemnat de New York Times)

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook Omul Șoaptă - Alex North
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top