în stoc

eBook OPT MILIOANE DE ZEI - David B. Gil

Spania, 1579. Părintele Martín Ayala, de la o școală renumită de traducători din Toledo, primește o scrisoare neașteptată de la Roma. Au trecut treizeci de ani de la ultima sa vizită în Japonia, dar acum trebuie să se întoarcă pentru a investiga un atac asupra creștinătății din acea parte îndepărtată a lumii. Călugării sunt victimele unei serii de crime crude, ritualice. Ayala, care a învățat limba și obiceiurile Japoniei în prima misiune iezuită, pare alegerea cea mai potrivită pentru a conduce ancheta.

43,85 RON
Links
43,85 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Green Spot
Data apariției
Martie 2022
Domeniu
Roman istoric
Limba
Română
Traducător
Ana-Maria Babușcă
Public
Publicul larg
Pagini
672
Conținut ilustrativ
Nu
Format
eBook
ISBN
978-606-9682-40-1
ISBN pdf
978-606-9682-42-5
ISBN ePub
978-606-9682-41-8

Spania, 1579. Părintele Martín Ayala de la renumita școală de traducători din Toledo primește o scrisoare neașteptată de la Roma. Au trecut treizeci de ani de când a fost ultima dată în Japonia, dar acum trebuie să se întoarcă pentru a investiga un atac asupra creștinătății în acea parte îndepărtată a lumii. Călugării sunt vizați în mod sistematic într-o serie de crime crude, ritualice. Ayala, care a învățat limba și obiceiurile Japoniei în prima misiune iezuită, pare alegerea evidentă pentru a conduce ancheta.

Japonia, anul 7 al Erei Tenshō. Kudō Kenjirō, fiul unui samurai rural din Anotsu, primește o sarcină neplăcută, aceea de a proteja străinul venit să investigheze o serie de morți suspecte. Kenjirō descoperă curând că slujba nu este atât de simplă pe cât părea la prima vedere; forțe ascunse conspiră pentru a-l împiedica pe străin să-și ducă la bun sfârșit misiunea. Menținerea în viață a preotului iezuit devine o datorie care nu doar amenință onoarea lui Kenjiro, ci și supraviețuirea familiei sale. Orice eșec din partea sa ar avea consecințe devastatoare pentru toți.

Provenind din lumi foarte diferite, Ayala și Kenjirō trebuie să călătorească printr-o țară sfâșiată de război și conspirație. Misiunea lor este fundamentală nu doar pentru supraviețuirea creștinismului în Japonia, ci chiar pentru viitorul țării.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook OPT MILIOANE DE ZEI - David B. Gil
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top