în stoc

Moartea tăcută. Al doilea caz al comisarului Gereon Rath - Volker Kutscher

Berlin, martie 1930. Moartea unei actrițe îl conduce pe comisarul Rath la studiourile cinematografice din Berlin. Betty Winter a fost ucisă de un reflector în timp ce filma un film sonor. Rath descoperă curând dovezi care sugerează o crimă. Presupunerile sale nu sunt agreate de colegi, astfel încât el se vede nevoit să investigheze cazul singur. Când o a doua actriță este găsită moartă, lucrurile devin și mai încurcate.

50,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
August 2021
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Mădălina Tvardochlib
Public
Publicul larg
Dimensiuni
125x190 mm
Pagini
684
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-94971-4-2
ISBN pdf
978-606-94994-5-0
ISBN ePub
978-606-94993-4-4

Berlin, martie 1930. Moartea unei actrițe îl conduce pe comisarul Rath la studiourile cinematografice din Berlin. Betty Winter a fost ucisă de un reflector în timp ce filma un film sonor. Rath descoperă curând dovezi care sugerează o crimă. Presupunerile sale nu sunt agreate de colegi, astfel încât el se vede nevoit să investigheze cazul singur. Când o a doua actriță este găsită moartă, lucrurile devin și mai încurcate. Cadavrului îi lipsesc corzile vocale...

Astfel, comisarul Gereon Rath face cunoștință cu latura întunecată a strălucirii unei industrii cinematografice aflată într-un moment de criză. Filmul sonor cucerește din ce în ce mai mult marele ecran, lăsănd pe dinafară mulți producători, proprietari de cinematografe și actori de film mut.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMoartea tăcută. Al doilea caz al comisarului Gereon Rath - Volker Kutscher
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top