în stoc

Orașul vrăjitoarelor - Luca Buggio

Torino, 1704

Există lucruri despre care nu se poate vorbi decât sub ocrotirea Sfinților, pentru că Omul Cruce este mereu la vânătoare de suflete și ar putea oricând să asculte. Prezențe misterioase cutreieră străzile când se lasă noaptea, iar cadavre mutilate sunt găsite în dimineața următoare.

Dar există cu adevărat Omul Cruce? Și ce este el: om, diavol sau doar o legendă?

55,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Green Spot
Data apariției
Ianuarie 2022
Domeniu
Thriller, Roman istoric
Limba
Română
Traducător
Ioana Baciu
Public
Publicul larg
Dimensiuni
130x200
Pagini
528
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-43-2
ISBN pdf
978-606-9682-45-6
ISBN ePub
978-606-9682-44-9

Orașul vrăjitoarelor: Un roman la limita dintre realitate și iluzie, dintre lumea materială și lumea spiritelor, cu crime misterioase în prim plan și un război în plan secund, în care atmosfera pur gotică se completează perfect cu adrenalina specifică unui thriller.

La începutul anilor 1700, politica lipsită de scrupule a lui Vittorio Amedeo al II-lea a condus Ducatul de Savoia în război împotriva Franței.

Laura, care a crescut în apropiere de Nisa, de teama represaliilor francezilor este nevoită să fugă împreună cu familia și concetățenii ei în capitala Savoiei, crezând că va fi în siguranță la Torino. Ea va descoperi curând că orașul nu este nici pe departe un oraș ca oricare altul.

Există lucruri despre care nu se poate vorbi decât sub ocrotirea Sfinților, pentru că Omul Crucii este mereu la vânătoare de suflete și ar putea oricând să asculte. Prezențe misterioase cutreieră străzile când se lasă noaptea, iar cadavre mutilate sunt găsite în dimineața următoare.

Gustìn, cândva un huligan de stradă și fost deținut, acum pare că este omul potrivit pentru a face treaba murdară, dar și pentru a vâna bandiți, vrăjitoare și ucigași în serie.

Viețile lor se intersectează în timp ce orașul se pregătește să reziste asediului care va decide destinul războiului și al Ducatului, tremurând în fața semnelor diabolice și bazându-se pe semnele cerești.

Orașul vrăjitoarelor este un roman istoric încărcat cu un puternic mister ezoteric care va incita necruțător cititorul. O carte care invocă dreptatea pentru cei nevinovați și care te face să-ți dorești ca magia să existe cu adevărat!

În 2021, volumul a câștigat concursul literar Garfagnana in Giallo Barga Noir, secțiunea Crime istorice.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOrașul vrăjitoarelor - Luca Buggio
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top