în stoc

Pasagerul 23 - Sebastian Fitzek

Șantaj, răzbunare, mușamalizări, violență și crime, toate într-un nou thriller psihologic marca Sebastian Fitzek!

„Pasagerul 23” este un cod pentru persoanele care dispar fără urmă de pe vasele de croazieră – fie accidental, fie prin sinucidere.

Când ofițerul de poliție sub acoperire Martin Schwartz este contactat de urgență de pasagerul Gerlinde Dobkowitz de la bordul vasului de croazieră Sultan of the Seas, cerându-i să vină la bord cât mai curând posibil, acesta nu ezită. Soția lui, Nadia, și fiul lor, Timmy, au dispărut pe aceeași navă în urmă cu cinci ani.

Preț special 33,00 RON Preț standard 55,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
August 2023
Domeniu
Thriller
Limba
Română
Traducător
Catrinel Iordache
Public
Publicul larg
Dimensiuni
125x190 mm
Pagini
448
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9623-88-6
ISBN pdf
978-606-9623-90-9
ISBN ePub
978-606-9623-89-3

Detectivi, navigatori, doctori, patroni, hoți de ocazie, tați, mame, perverși, copii abuzați – lui Sebastian Fitzek îi place să își pună personajele în situații extreme; le împinge, fizic și psihic, să își testeze limitele. Dar și pe cele ale cititorului. Sultan of the Seas este o croazieră-labirint, o cale de ieșire și, implicit, de eliberare pentru oricare „pasager 23”. Oare toți o vor găsi? Otrăvurile, viermii, ploșnițele, medicamentele și drogurile... să fie toate reale? Sau doar viruși de o altă factură? „Conform poligrafului pare că spuneți adevărul.” Șantaj, răzbunare, mușamalizări, violență și crime, toate într-un thriller psihologic marca Sebastian Fitzek.

„Brusc, Martin vedea câteva lacune în toată povestea, neregulile pe care, în ura lui față de sine și față de destinul lui, nu le pusese la îndoială. Apucă mobilul și căută numărul clinicii din New York în care Anouk fusese internată. Elena, care o însoțise pe fetiță în Manhattan, îl sunase de acolo. Trebuia doar să apese pe reapelare ca să‑i facă legătura prin centrală. Deși se prezentă ca dr. Schwartz pentru a fi luat drept posibil coleg, dură un sfert de oră până să‑l aibă pe fir pe competentul dr. Silva.

— Anouk nu e ceea ce credem, îi explică domnului în vârstă.”

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPasagerul 23 - Sebastian Fitzek
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top