în stoc

eBook Ucenicul lui Goya - Sara Di Furia

Un roman istoric sumbru, plin de suspans, pe fundalul fervorii artistice și religioase a Madridului.

„Geniu și nebunie. Frumusețe și moarte. Ucenicul lui Goya este un roman puternic, în care atmosfera istorică, redată cu realism, și personajele pline de profunzime ne poartă într-o experiență literară în care prezentul se împletește cu trecutul.” (Tatiana Vanini)

40,85 RON
Links
40,85 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Green Spot
Data apariției
Octombrie 2022
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Alina-Monica Țurlea
Public
Publicul larg
Pagini
306
Conținut ilustrativ
Nu
Format
eBook
ISBN
978-606-9682-46-3
ISBN pdf
978-606-9682-48-7
ISBN ePub
978-606-9682-47-0

Cel mai sângeros eveniment pe care l-a cunoscut vreodată lumea artei

Madrid, 1791. Arta înflorește sub privirile atente ale Inchiziției. Manuèl Alvèra este ales de Goya însuși să-i devină ucenic. În același timp, în oraș sunt descoperite mai multe cadavre – artiști celebri uciși prin același modus operandi. Madridul e cuprins de freamăt și, în timp ce întâmplările sunt puse pe seama păcatului trufiei săvârșit de pictori, Manuèl bănuiește că în spatele acestor crime se află chiar Goya. Studiind opera maestrului său pentru a-i imita geniul, tânărul ucenic descoperă un secret cumplit și devine deopotrivă victimă și complice într-o țesătură de intrigi și minciuni elaborate, care îi vor pune sub semnul întrebării întreaga viață.

„Povestea celebrului artist Francisco de Goya se împletește cu măiestrie cu enigme tulburătoare. Autoarea ne oferă un thriller uluitor, în care vinovatul crimelor odioase comise la Madrid în 1791 nu este deloc ușor de identificat.” (Thriller Nord)

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook Ucenicul lui Goya - Sara Di Furia
Rating-ul dumneavoastră
To Top