Marius Cristian

Marius Cristian
Marius Cristian (n. 1966) este ziarist și cronicar gastronomic. A absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie, secția Istorie-Filosofie a Universității „Al.I. Cuza” din Iași în 1989. Redactor-șef al revistei studențești Dialog (1986-1989) și al revistelor Romanian Wine Art și Somelierul. A fost secretar general de redacție al cotidianului Monitorul și redactor șef-adjunct al ziarului Obiectiv. În prezent, este editorului site-ului Costăchel. Revistă virtuală de gastronomie reală (costachel.ro).A publicat volumele Caietul de rețete. Bucate și vinuri asortate, Polirom, Iași, 2003; Legendele din farfurie. Rețete celebre cu garnitură de povești, salată de mituri și tacâmuri istorice (ediția I), Ratio er Revelatio, 2016; 100 de rețete românești pentru 100 de ani de la Marea Unire, Vasiliana ’98, Iași, 2017 și a îngrijit lucrarea Somelierul – un altfel de manual. Mâncarea și Vinul, Brașov, 2016..
Desc

2 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
  1. eBook Legendele din farfurie. Rețete celebre cu garnitură de povești, salată de mituri și tacâmuri istorice - Marius Cristian

    Rețete celebre cu garnitură de povești, salată de mituri și tacâmuri istorice

    Mai multe
  2. Legendele din farfurie. Rețete celebre cu garnitură de povești, salată de mituri și tacâmuri istorice - Marius Cristian

    Rețete celebre cu garnitură de povești, salată de mituri și tacâmuri istorice

    Mai multe
Desc

2 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top