Blog

pe pagină
Setați descendent
  1. Cu velierul prin Brazilia - Jurnal de călătorie

    A mai trecut un an și iată că, din nou, același grup de prieteni alături de care am trecut prin Canare și Cuba pornim într-o nouă călătorie spre tărâmuri îndepărtate. Leitmotivul este din nou călătoria cu velierul prin zone îndepărtate, dar adevărul este că dorul de aventură și plăcerea de a o trăi cu prietenii noștri dragi este principalul motor care ne pune în mișcare. 

    more...
    1
  2. Cu velierul prin Brazilia - Jurnal de călătorie partea a doua

    Ne mutăm în Copacabana și plecăm din așa zisul cartier central fără nici un regret. Apartamentul închiriat de noi este pe al doilea rând de străzi paralele cu litoralul oceanului și se află la etajul cinci al unui bloc destul de vechi.

    more...
    2
  3. Cu velierul prin Brazilia - Jurnal de călătorie partea a treia

    În Brazilia este începutul toamnei în timp ce acasă ar trebui să înceapă primăvara. Prin ceața care plutește de-a lungul apei plate ca un lac se întrevede malul incredibil de verde. Câte un val de ploaie mai molcom tulbură apa complet inertă. În loc de înviorare trag un înot prin ploaia liniștită până la mal și înapoi. Senzația pe care o am apropiindu-mă de țărmul golfului în liniștea dimineții e prea intimă ca s-o dezvăluiesc. Este o senzație de fericire și libertate pe care am trăit-o extrem de rar. Dacă am mai trăit-o…

    more...
    2
  4. Cu velierul prin Brazilia - Jurnal de călătorie partea a patra

    În timp ce Cosmin își face joggingul său zilnic Aurelian, Paul, Aron și cu mine ne hotărâm să mai dăm o raită în oraș. De data asta pe lumină. O cafea într-o locație de pe plajă și niște bani de la un oficiu de schimb sau un bancomat sunt obiectivele noastre.

    more...
    0
  5. Cu velierul prin Brazilia – sfârșit

    Ridicăm ancora dimineața și pornim în ultima noastră zi de sailing hotărâți să vizităm și ultimele locuri importante care ne-au scăpat din această regiune a golfului Ilha Grande. Ajungem pe o plajă cu un nume ciudat și anume ,,Dentista” care din fericire pentru noi datorită orei matinale nu a fost luată cu asalt.

    more...
    0
pe pagină
Setați descendent
To Top