în stoc

Întâmplări cu părinți și copii cuminți - Mona Coțofan

Ce poate fi mai frumos într-o viață de om decât să dăruiești celorlalți o taină care să-i facă nemuritori? Dacă ai norocul să o primești întrupată în cuvinte și litere, ascunde-o bine în suflet, îngrijește-o blând și dă-o mai departe, fiindcă doar așa ea nu va pieri niciodată! Vei intra, astfel, în Frăția Oamenilor Fericiți, acolo unde adulții se joacă, iar copiii îi iau la rost dacă greșesc sau trișează. (Mihaela Doboș)

 

30,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Pink Spot
Data apariției
Iulie 2021
Domeniu
Cărți pentru copii
Limba
Română
Public
Publicul larg, Tineri și copii
Dimensiuni
215x305
Pagini
68
Conținut ilustrativ
Da
Ilustrator
Maria Gheorghiță
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-61-6
ISBN pdf
978-606-9682-63-0
ISBN ePub
978-606-9682-62-3

Ce poate fi mai frumos într-o viață de om decât să dăruiești celorlalți o taină care să-i facă nemuritori? Dacă ai norocul să o primești întrupată în cuvinte și litere, ascunde-o bine în suflet, îngrijește-o blând și dă-o mai departe, fiindcă doar așa ea nu va pieri niciodată! Vei intra, astfel, în Frăția Oamenilor Fericiți, acolo unde adulții se joacă, iar copiii îi iau la rost dacă greșesc sau trișează.

Această cărticică, dragii mei, nu este doar o minunată antologie de poezie pentru copii, ivită firesc din dragostea unei mame pentru fetița ei, ci chiar povestea copilăriei noastre, spusă în cuvinte care nu îmbătrânesc niciodată și de care nu ai cum să te plictisești, fiindcă sunt rostite de personaje care trăiesc dincolo de timp: melci și fluturi, albine și pisici, oameni de zăpadă și pitici, broscuțe și nuferi, feți-frumoși și, mai ales, bunici sfătoși care dau cu grație în mintea copiilor.

Făcând și eu parte, alături de autoare, din această frăție, acasă sau la școală - unde chiar tu, micule cititor, ești în rolul principal -, pot depune mărturie că povestea te va captiva și te va amuza cum nu-ți imaginezi. Ai încredere în mine!

Semnez piticește, Mihaela Doboș

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsÎntâmplări cu părinți și copii cuminți - Mona Coțofan
Rating-ul dumneavoastră
To Top