în stoc

eBook Dragă copilă - Romy Hausmann

Romy Hausmann explorează în romanul „Dragă copilă”, thrillerul său de debut, psihologia complexă și puțin înțeleasă a celor care au fost răpiți și închiși împotriva voinței lor. În special, ea aprofundează felul în care genele și experiențele unui individ îl pot determina să reacționeze atunci când este ținut captiv de o figură familiară, în care are deplină încredere, și care îi controlează fiecare aspect al vieții.

37,85 RON
Links
37,85 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Ianuarie 2022
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Mădălina Tvardochlib
Public
Publicul larg
Pagini
432
Conținut ilustrativ
Nu
Format
eBook
ISBN
978-606-9682-64-7
ISBN pdf
978-606-9682-66-1
ISBN ePub
978-606-9682-65-4

Romy Hausmann explorează în romanul ,,Dragă copilă”, thrillerul său de debut, psihologia complexă și puțin înțeleasă a celor care au fost răpiți și închiși împotriva voinței lor. În special, ea aprofundează felul în care genele și experiențele unui individ îl pot determina să reacționeze atunci când este ținut captiv de o figură familiară, în care are deplină încredere, și care îi controlează fiecare aspect al vieții.

Într-o cabană izolată din pădure, Lena și copii ei, Hannah și Jonathan, respectă întocmai regulile stabilite de tată. Mesele, vizitele la baie, timpul de studiu sunt strict programate și ținute sub observare minuțioasă. El crede că astfel își protejează familia de pericolele care se ascund în lumea exterioară și se asigură că cei doi copii ai săi vor avea întotdeauna o mamă care să aibă grijă de ei. 

Femeia scapă în cele din urmă de răpitorul ei, dar sfârșitul poveștii este doar începutul coșmarului ei.

Spune că o cheamă Lena. Lena, care a dispărut fără urmă cu paisprezece ani înainte. Se potrivește profilului. Are cicatricea distinctivă. Dar familia ei jură că nu e Lena lor.

Fetița care a scăpat din pădure cu ea știe lucruri pe care nu le împărtășește, iar tatăl devastat al Lenei încearcă să pună cap la cap detalii care nu se potrivesc.

Lena e disperată să-și reia viața, dar ceva îi spune că torționarul ei încă vrea să recupereze ce-i aparține... și că ea nu poate fi capabilă să scape cu adevărat până când întregul adevăr despre ceea ce s-a întâmplat în pădure nu va fi descoperit.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook Dragă copilă - Romy Hausmann
Rating-ul dumneavoastră
To Top