în stoc

WOKE - Titania McGrath

Titania McGrath: Permiteți-mi să mă prezint în mod oficial. Mă numesc Titania Gethsemane McGrath. Sunt o poetă intersecționalistă radicală, dedicată pe de-a-ntregul feminismului, dreptății sociale și protestelor pașnice. Am fost adusă pe acest pământ pentru a apăra minoritățile și pentru a lupta pentru dreptate socială. Munca mea nu este despre ego. Este mult mai măreață decât mine. Acesta este motivul pentru care mi aș îndemna toți cititorii să răspândească vestea despre această carte, astfel încât să se poată vinde în cât mai multe exemplare.

33,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Grey Spot
Data apariției
Decembrie 2021
Domeniu
Pamflet/Satiră
Limba
Română
Traducător
Claudia Pincovski
Public
Publicul larg
Dimensiuni
130x200
Pagini
162
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-80-7
ISBN pdf
978-606-9682-82-1
ISBN ePub
978-606-9682-81-4

În Woke. Un ghid spre justiția socială Titania McGrath demonstrează cum toată lumea poate avea un rol în înfăptuirea justiției sociale. Ca ,,millennial icon” în fruntea activismului online, Titania își ghidează cititorii prin gama adesea uluitoare de terminologii și concepte care constituie „trezirea” secolului XXI. Potrivit dicționarului urban, „trezirea” înseamnă : „Actul de a fi foarte pretențios cu privire la cât de mult îți pasă de o problemă social”. Aceste idei noi lasă adesea nedumerit publicul larg, mai ales pe cei care nu citesc The Guardian.

,,A fi trezit” este de fapt mult mai ușor decât cred oamenii. După cum demonstrează Titania, oricine poate fi activist. Adăugând pur și simplu un steag în culorile curcubeului la profilul tău de Facebook sau a-i atrage atenția unei persoane în vârstă care nu înțelege ce înseamnă „non-binar”, poți schimba lumea în mai bine. Într-adevăr, rețelele sociale au făcut acum posibil să arăți cât de virtuos ești fără a fi necesar să faci absolut nimic.

Ghidul Titaniei vă va ajuta, pas cu pas, să deveniți persoana ,,trezită” de care aveți nevoie pentru a exista într-o lume din ce în ce mai progresivă. Într-o manieră poate deranjantă, Titania vă va explica de ce vă înșelați în privința tuturor și va încerca să vă ajute să ajungeți asemenea ei.

,,Permiteți-mi să mă prezint în mod oficial. Mă numesc Titania Gethsemane McGrath. Sunt o poetă intersecționalistă radicală, dedicată pe de-a-ntregul feminismului, dreptății sociale și protestelor pașnice. Am fost adusă pe acest pământ pentru a apăra minoritățile și pentru a lupta pentru dreptate socială. Munca mea nu este despre ego. Este mult mai măreață decât mine. Acesta este motivul pentru care mi-aș îndemna toți cititorii să răspândească vestea despre această carte, astfel încât să se poată vinde în cât mai multe exemplare.” (Titania McGrath)

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWOKE - Titania McGrath
Rating-ul dumneavoastră
To Top