în stoc

DE LA ȘEHEREZADA LA OSAMA BIN LADEN. Istoria palpitantă a Orientului Mijlociu - Adrian Petru Stepan

De la Șeherezada la Osama bin Laden. Istoria palpitantă a Orientului Mijlociu propune o incursiune în istoria și credințele regiunii demnă de povestirile celor O mie și una de nopți. De obicei, afluxul de informații și evenimente transformă o carte bine documentată într-o lectură de multe ori anostă. Nu e cazul celei de față, care îmbină întâmplări reale, demne de filmele de aventuri, cu analiza geopolitică, destine de regi cu cele de teroriști celebri.

35,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Grey Spot
Data apariției
Iunie 2021
Domeniu
Istorie, Politică
Limba
Română
Public
Publicul larg
Dimensiuni
155x230
Pagini
198
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-52-4
ISBN pdf
978-606-9682-54-8
ISBN ePub
978-606-9682-53-1

Orientul Mijlociu a exercitat dintotdeauna o fascinație aparte asupra europenilor: începând cu legiunile romane până la cruciați și, în sfârșit, la companiile petroliere, toți au căutat aici comori care ar fi trebuit să schimbe lumea noastră.

De la Șeherezada la Osama bin Laden. Istoria palpitantă a Orientului Mijlociu propune o incursiune în istoria și credințele regiunii demnă de povestirile celor O mie și una de nopți. De obicei, afluxul de informații și evenimente transformă o carte bine documentată într-o lectură de multe ori anostă. Nu e cazul celei de față, care îmbină întâmplări reale, demne de filmele de aventuri, cu analiza geopolitică, destine de regi cu cele de teroriști celebri.

Vă propunem o lectură captivantă, ușor și repede de parcurs, care va revela misterele unei lumi exotice, și care, în același timp, se dorește un ghid pentru deslușirea evenimentelor istoriei contemporane și a intențiilor părților beligerante ale prea multelor confruntări care au transformat regiunea într-una dintre zonele fierbinți ale planetei.  (Adrian Christescu)

Titlu disponibil în format audiobook pe Voxa.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDE LA ȘEHEREZADA LA OSAMA BIN LADEN. Istoria palpitantă a Orientului Mijlociu - Adrian Petru Stepan
Rating-ul dumneavoastră
To Top