în stoc

eBook Moartea tăcută. Al doilea caz al comisarului Gereon Rath - Volker Kutscher

Berlin, martie 1930. Moartea unei actrițe îl conduce pe comisarul Rath la studiourile cinematografice din Berlin. Betty Winter a fost ucisă de un reflector în timp ce filma un film sonor. Rath descoperă curând dovezi care sugerează o crimă. Presupunerile sale nu sunt agreate de colegi, astfel încât el se vede nevoit să investigheze cazul singur. Când o a doua actriță este găsită moartă, lucrurile devin și mai încurcate.

39,85 RON
Links
39,85 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Noiembrie 2021
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Mădălina Tvardochlib
Public
Publicul larg
Pagini
684
Conținut ilustrativ
Nu
Format
eBook
ISBN
978-606-94971-4-2
ISBN pdf
978-606-94994-5-0
ISBN ePub
978-606-94993-4-4

Berlin, martie 1930. Moartea unei actrițe îl conduce pe comisarul Rath la studiourile cinematografice din Berlin. Betty Winter a fost ucisă de un reflector în timp ce filma un film sonor. Rath descoperă curând dovezi care sugerează o crimă. Presupunerile sale nu sunt agreate de colegi, astfel încât el se vede nevoit să investigheze cazul singur. Când o a doua actriță este găsită moartă, lucrurile devin și mai încurcate. Cadavrului îi lipsesc corzile vocale...

Astfel, comisarul Gereon Rath face cunoștință cu latura întunecată a strălucirii unei industrii cinematografice aflată într-un moment de criză. Filmul sonor cucerește din ce în ce mai mult marele ecran, lăsănd pe dinafară mulți producători, proprietari de cinematografe și actori de film mut.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook Moartea tăcută. Al doilea caz al comisarului Gereon Rath - Volker Kutscher
Rating-ul dumneavoastră
To Top