în stoc

MARC BOURLIER, Carnet du temps suspendu/Carnetul timpului suspendat/The booklet of suspended time, ediție trilingvă

Acest album de artă reprezintă o selecție din cele 120 de desene în tuș pe care Marc Bourlier le-a realizat în atelierul său parizian în timpul unei perioade de izolare care a durat 56 de zile (17 martie – 11 mai 2020).
50,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
White Spot
Data apariției
august 2020
Domeniu
Artă contemporană
Limba
Română, Engleză, Franceză
Public
Iubitorii de artă
Dimensiuni
215x305 mm
Pagini
152
Conținut ilustrativ
Da
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-06-7

În timpul unei perioade de izolare care a durat 56 de zile (17 martie – 11 mai 2020), Marc Bourlier a realizat în atelierul său parizian 120 de desene în tuș. Acest album reprezintă o selecție a lucrărilor realizate în cadrul acestui episod pandemic. Neputând să ajungă în atelierul lui, Marc Bourlier, privat de materialul predilect – lemnul plutitor – , revine la prima sa formă de exprimare artistică: el desenează într-o manieră intensă și compulsivă, sculpturile din lemn plutitor făcându-i loc tușului. Umanul rămâne tema centrală, suprapunerea fețelor, a măștilor desenate în negru și alb, abordând subiectul dintr-un unghi diferit, beneficiind de o viziune nouă și determinând evoluția operei artistului.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMARC BOURLIER, Carnet du temps suspendu/Carnetul timpului suspendat/The booklet of suspended time, ediție trilingvă
Rating-ul dumneavoastră
To Top