în stoc

Pe urmele ucigașilor. Fiice dispărute - Arno Strobel

„Nu ai nevoie de semn de carte pentru a citi thrillerele lui Arno Strobel, fiindcă nu le vei putea lăsa deoparte!” (Sebastian Fitzek)

Preț special 40,00 RON Preț standard 47,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Iunie 2024
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Adriana Marinescu
Public
Publicul larg
Dimensiuni
125x190 mm
Pagini
336
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9623-91-6
ISBN pdf
978-606-9623-93-0
ISBN ePub
978-606-9623-92-3

Max Bischoff, fost anchetator de caz în cadrul Comisariatului criminalistic 11, predă la Academia de poliție din Köln, pregătindu-i pe cei care vor să fie la fel de buni ca el. Deși a lăsat meseria de polițist în urmă, cazurile îl găsesc oricum. Când tatăl lui Leni Benz îi cere ajutorul, Max îl refuză, dar realizează că nu poate sta departe de meseria pe care încă o iubește. Au rămas prea multe întrebări fără răspuns de când eleva de clasă primară a dispărut în drum spre școală, în urmă cu șase ani. Ghiozdanul lui Leni reapare în casa familiei Benz, așa că Max preia investigația și pleacă pe urmele vinovaților.

Cu o scriere dinamică, directă și incitantă, Arno Strobel este unul dintre acei autori de thriller care reușesc să pună cititorul într-o stare de tensiune interioară și să îl tragă în thriller de la prima până la ultima pagină. Pe urmele ucigașilor: Fiice dispărute este începutul unei noi serii despre anchetatorul Max Bischoff, marcată de ritm alert, personaje bine conturate și dialoguri cu viteză și direcție. Strobel nu mizează pe descrieri lungi, narațiuni sau rememorări. În schimb, cu ritm cronometrat, are grijă ca mereu să se întâmple ceva nou, cititorul aproape să nu aibă pauze pentru a respira adânc, iar fiecare eveniment să îl surclaseze în intensitate pe cel anterior.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPe urmele ucigașilor. Fiice dispărute - Arno Strobel
Rating-ul dumneavoastră
To Top