în stoc

A felhők fölött mindig kék az ég - Jung Ildikó Judit

Jung Ildikó Judit írásaival ismerté tesz egy olyan világot, amely a kihalás felé halad, ahol a szeretet, a méltóság és a társadalmi tudat képviselte a törvény betűjét.

35,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Green Spot
Data apariției
Octombrie 2022
Domeniu
Literatură română contemporană, Proză scurtă
Limba
Maghiară
Public
Publicul larg
Dimensiuni
130x200 mm
Pagini
228
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9623-44-2
ISBN pdf
978-606-9623-85-5
ISBN ePub
978-606-9623-84-8

Jung Ildikó Judit már jól ismert név a kispróza barátok világában az erdélyi magyar közösségben. Ez az új kötet az erdélyi magyar társadalom melankólikus varázsát őrzi a múlt század második felétől, és a témaköröket tekintélyes ügyvédi, plasztikus és írói pályafutása során szerzett gazdag élettapasztalata ihlette. Erős karakterek, érdekes életesemények és egyéni sorsok, amelyekből végtelen szeretet sugárzik embertársai, szülőhelye és a család, mint társadalmi intézmény iránt.

A felhők fölött mindig kék az ég, nemcsak kiválóan megírt próza könyv, hanem tisztelgés is az egyszerű ember, szenvedései és sorsa előtt. Jung Ildikó Judit írásaival ismerté tesz egy olyan világot, amely a kihalás felé halad, ahol a szeretet, a méltóság és a társadalmi tudat képviselte a törvény betűjét. Egy világ, amelyet a szerző az optimizmus és a gyengédség nem sejtett tartalékaival ragad meg. (Adrian Christescu – szerkesztő)

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsA felhők fölött mindig kék az ég - Jung Ildikó Judit
Rating-ul dumneavoastră
To Top