în stoc

Lumea estompată - Iris Wolff

Iris Wolff spune povestea tumultuoasă a unei familii din Banat ale cărei legături sunt atât de strânse, încât nu se rup nici măcar dincolo de granițe.

Un roman poetic despre pierdere și noi începuturi.

„Iris Wolff scrie literatură care refuză să se conformeze tendințelor. Atemporal și magic.” (Jan Haag, Con=Libri)

40,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Green Spot
Data apariției
Septembrie 2022
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Andreea Odoviciuc
Public
Publicul larg
Dimensiuni
130x200 mm
Pagini
228
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9623-16-9
ISBN pdf
978-606-9623-18-3
ISBN ePub
978-606-9623-17-6

Roman nominalizat la Premiul pentru Carte Germană 2020, Premiul pentru Carte Bavareză la categoria Beletristică 2020 și Premiul pentru Literatură Wilhelm Raabe 2020, laureat cu prestigiosul Premiu Solothurn în 2021 și tradus în cinci limbi.

Oare Florentine și Hannes le-ar fi deschis ușa celor doi tineri călători dacă ar fi știut ce rol va juca vizita din RDG în viața familiei bănățene? L-ar fi sprijinit Samuel pe cel mai bun prieten al său, Oz, dacă ar fi conștientizat amploarea deciziei sale? În Lumea estompată, Iris Wolff împletește traiectoriile a șapte persoane care, în ciuda loviturilor destinului și a distanțelor fizice, se regăsesc în permanență. Pe fondul declinului comunismului în Europa și al istoriei frământate a secolului XX, Wolff scrie un roman extraordinar despre prietenie și lucrurile pe care suntem dispuși să le sacrificăm de dragul fericirii altuia, o poveste emoționantă despre iubire și pierdere.

„Pentru un veac și mai multe vieți, Iris Wolff are nevoie de doar 200 de pagini. Și nimic nu lipsește.” (Carsten Hueck, SWR2)

„Istoria nu a plutit nicicând mai frumos.” (Stefan Kister, Stuttgarter Zeitung)

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLumea estompată - Iris Wolff
Rating-ul dumneavoastră
To Top