în stoc

eBook Moartea în Camargue - Cay Rademacher

Moartea în Camargue reprezintă continuarea captivantă a atmosferei dense și plină de suspans create în Mistralul ucigaș.

Viața de zi cu zi în din Camargue, Provence, puțin cunoscută și chiar mai puțin vizitată, un furt al unui tablou și o trecere în revistă a vieții lui Vincent Van Gogh în sudul Franței reprezintă fundalul acțiunii celui de-al doilea roman al lui Cay Rademacher. Moartea unui jurnalist și eforturile forțelor de ordine locale în persoana căpitanului Roger Blanc, proaspăt transferat de la Paris pentru a rezolva cazul, susțin intriga acestui roman polițist.

„Un gust suav ca un vin rece de vară, strălucitor și, totodată, întunecat, asemenea mlaștinilor întinse din Camargue. Un roman polițist, dar ce roman!” (BILD)

39,95 RON
Links
39,95 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Iunie 2023
Domeniu
Literatură străină contemporană , Carte străină
Limba
Română
Traducător
Ionuț Irimiea
Public
Publicul larg
Pagini
364
Conținut ilustrativ
Nu
Format
eBook
ISBN
978-606-9623-60-2
ISBN pdf
978-606-9623-62-6
ISBN ePub
978-606-9623-61-9

Moartea în Camargue  - al doilea caz al căpitanului Roger Blanc în Provence.

Cay Rademacher reușește să creeze un thriller inteligent, cu o atmosferă densă și plină de suspans. 

Căpitanul de poliție Roger Blanc investighează un accident bizar: un taur negru de luptă a scăpat de pe pășune și a lovit un biciclist. Cineva a lăsat poarta deschisă intenționat... În timpul investigațiilor, Blanc dă peste raportul incomplet al lui Albert Cohen, jurnalist politic, intelectual din Paris, personalitate TV, care a fost în Camargue pentru a scrie un articol important despre Vincent van Gogh. Mai mult, află despre un furt spectaculos dintr-un muzeu de pe Coasta de Azur, caz rămas nerezolvat. În noul său mediu din Provence, Blanc începe să se simtă ca acasă. Dar totul are un preț.

• „Surprinzând cu iscusință această regiune a Franței, cu căldura ei strălucitoare și câmpurile de orez roșu, Cay Rademacher, autor și al Mistralului ucigaș, oferă spre lectură un roman cu mister intrigant, plasat într-o lume neobișnuită.” (Shelf-Awareness)

• „Descrierile vii ale peisajului lui Rademacher, plăcerea de a savura delicatesele franțuzești și poveștile despre perioada lui Van Gogh petrecută în sudul Franței te cheamă să parcurgi romanul. Cititorii vor fi răsplătiți.” (Publishers Weekly)

 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produseBook Moartea în Camargue - Cay Rademacher
Rating-ul dumneavoastră
To Top