în stoc

Englezul - David Gilman

Un thriller internațional zguduitor, cu ritm necruțător de alert, cu scene de acțiune și de luptă superb coregrafiate, în care sunt îmbinate scene de răpire, crimă, mutilare, tortură, sexualitate, care începe în munții Africii, continuă pe străzile Londrei și se termină în Rusia.

49,00 RON
Mai multe informații
Editura
Editura Lebăda Neagră
Colecție
Black Spot
Data apariției
Ianuarie 2022
Domeniu
Thriller
Limba
Română
Traducător
Ingrid Beatrice Coman-Prodan
Public
Publicul larg
Dimensiuni
125x190 mm
Pagini
440
Conținut ilustrativ
Nu
Format
Paperback broșat
ISBN
978-606-9682-89-0
ISBN pdf
978-606-9682-91-3
ISBN ePub
978-606-9682-90-6

Un război clandestin la granița deșertică dintre Mali și Algeria. Crimă și răpire pe străzile suburbane din vestul Londrei. Un inspector de poliție CID din Moscova care investighează asasinarea a patru dintre colegii săi ofițeri de către Mafia rusă. Un tânăr ofițer MI6 care se confruntă cu posibilitatea ca o operațiune de lungă durată să fi fost compromisă fatal.

Legătura dintre toate acestea este Englezul: Dan Raglan, un outsider, un exilat, fost membru al Legiunii Străine Franceze, ucigaș pe deplin instruit.

Acel război s-a încheiat, dar Raglan nu poate evita amintirea urmărilor șocante și căutarea lui de răspunsuri se va transforma într-o căutare a răzbunării. Aceasta îl va duce în pustietatea devastată de iarnă a regiunii Sverdlovsk din Rusia, la Colonia Penală numărul 74 unde sunt închiși cei mai brutali criminali ai țării.

Dar cum va putea pătrunde el într-un loc de maximă securitate? Mult mai important, cum va ieși?

Englezul: Un thriller internațional zguduitor, cu ritm necruțător de alert, cu scene de acțiune și de luptă superb coregrafiate, în care sunt îmbinate scene de răpire, crimă, mutilare, tortură, sexualitate, care începe în munții Africii, continuă pe străzile Londrei și se termină în Rusia.

În 2020 a fost desemnat thrillerul anului de către Financial Times.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEnglezul - David Gilman
Rating-ul dumneavoastră
To Top